Wijzig lettergrootte:         
      Contactgegevens

Tandprothetische praktijk A.J.M. van den Broek

 

      Stel hier uw vraag!
Stel uw vraag on-line en wij beantwoorden deze spoedig.

 

Van harte welkom bij Praktijk van den Broek

Tandprothetische praktijk van den Broek is al geruime tijd gespecialiseerd in het aanmeten van kunstgebitten. Wij maken protheses volledig in eigen beheer in onze praktijk in Langeweg, Noord-Brabant. 

 

De laatste jaren wordt er alles aan gedaan om het gebit een natuurlijke en frisse uitstraling te geven. Wij adviseren u dan ook welk gebit het beste bij u past. Een kunstgebit is tenslotte altijd maatwerk met de individuele wensen van de klant voorop gesteld. Juist die afstemming is uiterst belangrijk.

 

Wij hebben een jarenlange en uiterst goede relatie opgebouwd met diverse implantologen, kaakchirurgen en tandartsen. Dat zijn collega´s die tijdens het traject van eigen tanden naar een prothese nodig kunnen zijn. We werken nauw samen met de besten in onze regio. Daarom kunnen wij u volledig van dienst zijn, ongeacht de behandeling. Bel ons of gebruik het e-mailformulier om contact op te nemen..

 

Ziektekostenverzekeraars hebben de kosten van een tandprotheticus in hun pakket opgenomen. Wij kunnen u er alles over vertellen en u gratis adviseren.

 

Bent u al prothese drager?
Misschien heeft u het idee dat uw prothese nog prima voldoet. Toch is een jaarlijkse controle geen overbodige luxe. Uw kaak kan slinken waardoor de prothese niet meer goed past.

 

Onze praktijk is lid van de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT).
Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie voor tandprothetici in Nederland. Via deze link wordt deze site in een nieuw venster geopend waardoor u makkelijk kunt terugkeren naar onze site.